Останні новини

Погода, Новости, загрузка...

Загрузка...
Опитування
Чи схвалюєте Ви заборону абортів?
Так, аборти необхідно заборонити
Так, але із певними винятками
Не підтримую, це лише збільшить кількість підпільних абортів
Ніхто не може вказувати жінці, що робити зі своїм тілом

Усі результати
Загрузка...
Ukrnet-посилання

Інтернет-знайомства
vugluskr30.11.2007 13:28

Корінний житель

Постів: 41
По-любому більшість хоч раз юзала інтернет для пошуку потенційної любові. Розкажіть як це було і що з цього вийшло. Є вдалі випадки?

Вподобав мишей

SolarWind30.11.2007 13:53

Адміністратор

Постів: 115
Знаю 2 щасливі пари, знайомство яких починалось в асьці. Плюс одне молоде подружжя, яке знайшло один одного через сайт знайомств.
Розповідей про невдалі побачення після вдалого спілкування в мережі чула набагато більше.

Як на мене, не дуже це надійний спосіб шукати половинку, хоча бесперечно зручний. Чесно кажучи, була б я самотньою, спробувала б - хоча б заради сміху.

anna
Deffochka30.11.2007 14:56

Корінний житель

Постів: 51
Знайомство (з серйозними намірами) через інтернет - штука абсолютно непередбачувана. Я тільки раз була приємно здивована, побачивши вживу красеня, з яким до того точила ляси в асьці.
Решта випадків - абсолютні обломи

Моя порада - "все в сад". Тобто в парк. Ще ліпше - на футбольний майданчик. Щоб не витрачати час на безглузді псевдознайомства в павутині.
Trident30.11.2007 16:39
Підкорювач міста

Постів: 0
Питання важке - забагато людей використовують інтернет, прикрашаючи себе. Здається, ера чужих фоток пройшла, але фотожаб дається взнаки, а спілкування через аську часто дає неадекватні результати. в листах, асику - розумничка, красуня, оригіналка , а приходиш на побачення - страшко з пацаватими приколами.

Особливо це стосується осіб юного віку)

Хоча знаю одну пару, які вже півроку зустрічаються і збираються одружуватися, познайомившись в асьці (перед цим більше року просто так ляси точили довгими офісними вечорами) і ще одну, які знайшлися на сайті знайомств.

Так що все реально, але все-таки ставлюся дуже скептично до такого способу, бо коли знайомишся в реалі, то спочатку бачиш людина, потім вона подобаєтсья, складається враження. а в інеті спочатку враження, а потмі людина, яка може це враження розбити
Maximus14.12.2007 16:32
Підкорювач міста

От мене непокоїть одне питання. Що справді думають дівчата, подаючи свою анкетку на сайті знайомств. Знаєте, відповіді типу знайти-того-саме-того-єдиного мене не переконують. Є думка, що так дівчина дивиться, на ЩО вона може розраховувати - ну, там, розкмник, красень, не бідний і т.д. Щоб ненароком не прогадати Що думаєте?
kitowras04.02.2008 12:03
Мешканець

Постів: 10
Як на мене знайомство через інтернет відрізняється від інших тільки тим, що в мережі є мітка "ціль знайомства". Коли знайомишся в реалі ніколи в упор не спитаєш - чого ти хочеш - дитину? секос? шлюб? ітд. До речі в інтернеті ціль написана на дошці на справді не завжди співпадає з реальними намірами. Якщо дівчина пише секос це може бути Динамо. Якщо хлорець постить ціль знайомства шлюб то хоче секос. Це я по знайомим бачу. Впринципі поза інтернетом той самий дурдом.
Найбільше мені запам"яталося два таких інтернет побачення:
1. В суботу я перепив, всю ніч блював, до 3-ої години був майже в нормі - обличчя бліде-бліде як у наріка, мозок міцно спить. Але було заплановане побачення яке я не міг/ не хотів відкладати. Дівчина була прикольна. А я абсолютною її протилежністю. Звичайно то була остання зустріч з нею.
2. А буває день видався, розїзджаєш цілий день по всім кінцях Києву, всюди справи не йдуть. А на вечір побаченя.
Звичайно я ніякий.
Але це може статись з кожним. Незалежно від способу знайомства.
В мережі кожен намагається показати свої найкращі сторони. А хіба в ральному житті не так. Пізнавати один одного це довготривалий процес. Знаю купу прикладів, коли люди були знайомі мало не десять років, а після одруження виявились незнайомцями.
Не думаю що мережеве знайомство чимось сильно відрізняється від "дєвушка а дєвушка можна з вами познайомитись".
Штірліц07.02.2008 07:45

Корінний житель

Постів: 83
Не думаю, що з інтернет-знайомства може щось вийти! В живу воно якось краще
bashibuzuk07.02.2008 18:24
Підкорювач міста

Сайт знайомств - таки гадючник рідкісний, оголошення "парень ищет девушку, парня, пару.." хочеться дописати "козу, кицьку, пилосос, третю руку". хоча знаю історії, коли реально зустрічалися довго.

а в асьці імхо реальніше, купа офісного планктону і нудьгуючих студентів вечори просиджує, зараз суспільство таке атомізоване, всі у своїх норах... то і знайомляться. якби ще правду про себе казали, а то раз прийшов - а там 117 стаття (собі 3 роки додала)...
Deggy08.04.2008 14:18

Корінний житель

Постів: 56
По-любому більшість хоч раз юзала інтернет для пошуку потенційної любові

Ні разу
Впало воно мені
Хочеш сексу - заходь на відповідні сайти
Штірліц09.04.2008 07:51

Корінний житель

Постів: 83
Хм, а ну підкажіть на які це сайти треба заходить?
Deggy10.04.2008 19:44

Корінний житель

Постів: 56
Ги-ги... це я до того, що коли хтось шукає Його Самого, то не обов’язково прикриватись сайтами знайомств
Ltochka29.10.2008 19:12

Підкорювач міста

Постів: 2
думаю, знакомясь так - всегда можно наткнуться на "неожиданности"

фотостудия www.l-tochka.com.ua
Trident06.11.2008 03:37
Підкорювач міста

іноді навіть на приємні)

Інфобаза

Загрузка
НОВИНИ REDTRAM
Загрузка...

НОВИНИ META.UA
Загрузка...

РЕКЛАМА на MoeMisto.com.ua

За умови повного або часткового відтворення посилання (для інтернет-ресурсів - гіперпосилання) на www.moemisto.com.ua є обов'язковим. Редакція не завжди поділяє точку зору авторів статей та не несе відповідальності за зміст матеріалів, що републікуються.

Cтворено: DaVoSe

Раскрутка сайта:
"Открытые Ресурсы"

bigmir)net TOP 100 GPS-навигатор, GPS-карта Визиком Украина. Новини mail Каталог підприємств Погода filehosting