| |
| Останні новини |
 |
|---|
|
Опитування |  |
|---|
Ukrnet-посилання |  |
|---|
|
|
|
|
| | Інтернет-знайомства | | vugluskr | 30.11.2007 13:28 |  Корінний житель
 Постів: 41
| По-любому більшість хоч раз юзала інтернет для пошуку потенційної любові. Розкажіть як це було і що з цього вийшло. Є вдалі випадки? 
Вподобав мишей | | | | | | SolarWind | 30.11.2007 13:53 |  Адміністратор
 Постів: 115
| Знаю 2 щасливі пари, знайомство яких починалось в асьці. Плюс одне молоде подружжя, яке знайшло один одного через сайт знайомств.
Розповідей про невдалі побачення після вдалого спілкування в мережі чула набагато більше.
Як на мене, не дуже це надійний спосіб шукати половинку, хоча бесперечно зручний. Чесно кажучи, була б я самотньою, спробувала б - хоча б заради сміху.
anna | | | Deffochka | 30.11.2007 14:56 |  Корінний житель
 Постів: 51
| Знайомство (з серйозними намірами) через інтернет - штука абсолютно непередбачувана. Я тільки раз була приємно здивована, побачивши вживу красеня, з яким до того точила ляси в асьці.
Решта випадків - абсолютні обломи
Моя порада - "все в сад". Тобто в парк. Ще ліпше - на футбольний майданчик. Щоб не витрачати час на безглузді псевдознайомства в павутині. | | | Trident | 30.11.2007 16:39 | Підкорювач міста
 Постів: 0
| Питання важке - забагато людей використовують інтернет, прикрашаючи себе. Здається, ера чужих фоток пройшла, але фотожаб дається взнаки, а спілкування через аську часто дає неадекватні результати. в листах, асику - розумничка, красуня, оригіналка , а приходиш на побачення - страшко з пацаватими приколами.
Особливо це стосується осіб юного віку)
Хоча знаю одну пару, які вже півроку зустрічаються і збираються одружуватися, познайомившись в асьці (перед цим більше року просто так ляси точили довгими офісними вечорами) і ще одну, які знайшлися на сайті знайомств.
Так що все реально, але все-таки ставлюся дуже скептично до такого способу, бо коли знайомишся в реалі, то спочатку бачиш людина, потім вона подобаєтсья, складається враження. а в інеті спочатку враження, а потмі людина, яка може це враження розбити  | | | Maximus | 14.12.2007 16:32 | Підкорювач міста
| От мене непокоїть одне питання. Що справді думають дівчата, подаючи свою анкетку на сайті знайомств. Знаєте, відповіді типу знайти-того-саме-того-єдиного мене не переконують. Є думка, що так дівчина дивиться, на ЩО вона може розраховувати - ну, там, розкмник, красень, не бідний і т.д. Щоб ненароком не прогадати Що думаєте? | | | kitowras | 04.02.2008 12:03 | Мешканець
 Постів: 10
| Як на мене знайомство через інтернет відрізняється від інших тільки тим, що в мережі є мітка "ціль знайомства". Коли знайомишся в реалі ніколи в упор не спитаєш - чого ти хочеш - дитину? секос? шлюб? ітд. До речі в інтернеті ціль написана на дошці на справді не завжди співпадає з реальними намірами. Якщо дівчина пише секос це може бути Динамо. Якщо хлорець постить ціль знайомства шлюб то хоче секос. Це я по знайомим бачу. Впринципі поза інтернетом той самий дурдом.
Найбільше мені запам"яталося два таких інтернет побачення:
1. В суботу я перепив, всю ніч блював, до 3-ої години був майже в нормі - обличчя бліде-бліде як у наріка, мозок міцно спить. Але було заплановане побачення яке я не міг/ не хотів відкладати. Дівчина була прикольна. А я абсолютною її протилежністю. Звичайно то була остання зустріч з нею.
2. А буває день видався, розїзджаєш цілий день по всім кінцях Києву, всюди справи не йдуть. А на вечір побаченя.
Звичайно я ніякий.
Але це може статись з кожним. Незалежно від способу знайомства.
В мережі кожен намагається показати свої найкращі сторони. А хіба в ральному житті не так. Пізнавати один одного це довготривалий процес. Знаю купу прикладів, коли люди були знайомі мало не десять років, а після одруження виявились незнайомцями.
Не думаю що мережеве знайомство чимось сильно відрізняється від "дєвушка а дєвушка можна з вами познайомитись". | | | Штірліц | 07.02.2008 07:45 |  Корінний житель
 Постів: 83
| Не думаю, що з інтернет-знайомства може щось вийти! В живу воно якось краще | | | bashibuzuk | 07.02.2008 18:24 | Підкорювач міста
| Сайт знайомств - таки гадючник рідкісний, оголошення "парень ищет девушку, парня, пару.." хочеться дописати "козу, кицьку, пилосос, третю руку". хоча знаю історії, коли реально зустрічалися довго.
а в асьці імхо реальніше, купа офісного планктону і нудьгуючих студентів вечори просиджує, зараз суспільство таке атомізоване, всі у своїх норах... то і знайомляться. якби ще правду про себе казали, а то раз прийшов - а там 117 стаття (собі 3 роки додала)... | | | Deggy | 08.04.2008 14:18 |  Корінний житель
 Постів: 56
| По-любому більшість хоч раз юзала інтернет для пошуку потенційної любові
Ні разу
Впало воно мені
Хочеш сексу - заходь на відповідні сайти  | | | Штірліц | 09.04.2008 07:51 |  Корінний житель
 Постів: 83
| Хм, а ну підкажіть на які це сайти треба заходить?  | | | Deggy | 10.04.2008 19:44 |  Корінний житель
 Постів: 56
| Ги-ги... це я до того, що коли хтось шукає Його Самого, то не обов’язково прикриватись сайтами знайомств  | | | Ltochka | 29.10.2008 19:12 |  Підкорювач міста
 Постів: 2
| думаю, знакомясь так - всегда можно наткнуться на "неожиданности"
фотостудия www.l-tochka.com.ua | | | Trident | 06.11.2008 03:37 | Підкорювач міста
| іноді навіть на приємні) | |
|
|
 Інфобаза |  |
|---|
| НОВИНИ REDTRAM |
 |
|---|
|
| НОВИНИ META.UA |
 |