Останні новини

Погода, Новости, загрузка...

Загрузка...
Опитування
Чи схвалюєте Ви заборону абортів?
Так, аборти необхідно заборонити
Так, але із певними винятками
Не підтримую, це лише збільшить кількість підпільних абортів
Ніхто не може вказувати жінці, що робити зі своїм тілом

Усі результати
Загрузка...
Ukrnet-посилання

Київське метро - клоака людської байдужості
Deffochka08.11.2007 13:32

Корінний житель

Постів: 51
Прочитала новину в ММ "Старі проїзні створюють давку в метро", мовляв, вся проблема вічних давок в метро - через те, що магнітні стрічки проїзних часто не спрацьовують і це обумовлює затримку руху пасажирів.

Згодна, вдосконалення пропускної системи - важливий етап покращення роботи метрополітену, та хіба ж тільки так можна перетворити поїздку в метро пересічного киянина на більш-менш спокійну подію?

Те, що існуючі станції метро в години пік неспроможні задовольнити пасажиропотік - беззаперечний факт, і з цим поступово можна змиритись, турбує інше - байдужість і зростаюча ворожість пасажирів. Коли тобі безжально наступають на ноги, штурхають і проти волі виносять (чи заносять) з вагону метро, спочатку це шокує, а через деякий час звикаєш їздити з кам'яним обличчям і так само штурхатись без розбору - будь то дорослий, дитина чи старенька бабуся (

Чи не пора задуматись про соціальну рекламу, яка б закликала до гуманнішого ставлення до собі подібних? Щоб люди знову згадали слова "Вибачте", "Дозвольте" і цікавились, чи бажаєш ти вийти на наступній станції, а не виносили твоє тіло хвилею роботів з хворо-байдужими обличчями?

Trident08.11.2007 17:45
Підкорювач міста

Постів: 0
"Метрополітену для роботи в години пік потрібен кваліфікований чабан"
lis14.11.2007 13:16

Корінний житель

Постів: 34
гг. ідея непагана. але навряд така реклама подіє на усяке хамло, що думає лише про себе

нормальні люди і так кажуть вибачте. і поводяться нормально..
vugluskr14.11.2007 13:39

Корінний житель

Постів: 41
Соціальна реклама діє лише на на рекламістів які її заціняють, типу:"оо це кльова ідея, це респект, це креатів" або ж "та нєєє, фуфел, такі бабки вгатили на таке фе". Як казав професор Преображенський:"Ласка... единственный способ, который возможен в обращении с живым существом".
Тому хуліганів та хамло потрібно просто полюбити

Вподобав мишей
bashibuzuk14.11.2007 15:57
Підкорювач міста

Тому хуліганів та хамло потрібно просто полюбити

Пропоную для акту полюбляння хуліганів використатти улюбленого Борю Моісєєва, він якраз у Києві)
lis15.11.2007 03:45

Корінний житель

та. любити.. еге. після десятого полюбленого роблю камяну пику і починаю топтатись по ногах тих, хто топчеться по мені... бо сил нема всіх любить
Deggy15.11.2007 12:08

Корінний житель

Постів: 56
з психологічної точки зору люди у такій великій кількості та стресовій ситуації, плюс, маючи спільну мету - дістатись хауса - перетворюються на натовп (безструктурна сукупність людей, позбавлених ясно усвідомлювати спільність цілей, але пов’язаних між собою емоційним станом та спільним об’єктом уваги). І, відповідно, ведуть себе за законами масової поведінки. МИ себе в очах інших поводимо ТАК САМО.
Тому, думаю, глобально ображатись одне на одного не треба (хіба що трішки)). Цим ми породжуємо ланцюгову реакцію агресії.
Deggy15.11.2007 12:30

Корінний житель

Хоча є окремі особі, яким на всіх для яких в кайф - потоптатись по ногах, навіть у траліку з 20-ма пасажирами. От таких треба...
ставити на місце!
Взагалі, пропоную брати "змінку" і після сходу з ескалатора вдягати кирзові чоботи
lis15.11.2007 13:25

Корінний житель

еге)
а ше змінне пальто і голову)
вийшов з метро - вдяг нову - і жодні проблеми і трамвайні хамли тебе не турбують
bashibuzuk15.11.2007 17:54
Підкорювач міста

В метро, як відомо, їздють самі жадні кияни, яким жалко грошей на бензин, витрачений у пробках.

хай топчуться, але головне шо метро їздить стабільно і швидко. я готовий терпіти поруч усякі хвейси приїжжої національності, але знаю шо метро - найдешевший і найшвидший транспорт у місті!

ЗІ: їздю з Золотих до Бориспільської. Народ який вийде на Видубичах, т.зв. "обухівську інтелігенцію", я викупаю ще на Палаці)))
Deffochka15.11.2007 17:57

Корінний житель

Постів: 51
Ну я виходжу на Видубичах, ти мене хоч раз бачив??!!
Maximus16.01.2008 18:59
Підкорювач міста

Та, легко сказати про усіх «жадібний». Навіть про інтелігенцію, яка бідна принципово. Хоча її теж, на жаль, майже не бачу. Але вона ж є! Десь... Чи на час поїздки у метро вона чарівним чином перетворюється на звичайне бидло?
Trident17.01.2008 17:17
Підкорювач міста

Просто інтелігенції набридло бути героєм анеків, де їй вічно на ноги наступають і попускають всіляко. тому й озвіріла)
Disclaimer18.01.2008 14:33
Підкорювач міста

Постів: 6
Про психологію товпи раджу подивитись фільм "Научная секция пилотов" . Хоч фільм і дуже складний для розуміння, але вартий цього
Endorphin29.04.2008 18:32

Підкорювач міста

Постів: 1
не доганяю чого скиглити, коли тобі наступили на ногу?
так неначе це роблять навмисно.
а що казати дурникам, що на "Майдані" коли піввагона виходить стоять біля дверей і з усіх сил намагаються залишитися у вагоні. а після цього ниють на форумах, що їх виносять. ясно, що тебе ніхто не буде питати, чи ти виходиш, коли ти стоїш біля дверей.

Ми - Українці: Ти і Я. Ми з тобою однієї крові - червоної. І всі навколо нас також Українці. Навіть отой, що питає "Как діла?" - теж Українець, але він цього ще не розуміє
Trident06.05.2008 15:52
Підкорювач міста

Тому що свинство має ефект мультиплікації.
ШЕФ21.06.2008 12:27

Корінний житель

Постів: 40
почему 20 июня закрыли станции раньше времени?

Студент
Deggy06.08.2008 13:13

Корінний житель

ця загадка кане в невідомість
Kid09.07.2009 20:45

Почесний мешканець

Постів: 178
Метро - мій улюблений муніципальний транспорт. Думаю, кращий за всі інші по всіх аспектах, з якого боку не подивитись

Інфобаза

Загрузка
НОВИНИ REDTRAM
Загрузка...

НОВИНИ META.UA
Загрузка...

РЕКЛАМА на MoeMisto.com.ua

За умови повного або часткового відтворення посилання (для інтернет-ресурсів - гіперпосилання) на www.moemisto.com.ua є обов'язковим. Редакція не завжди поділяє точку зору авторів статей та не несе відповідальності за зміст матеріалів, що републікуються.

Cтворено: DaVoSe

Раскрутка сайта:
"Открытые Ресурсы"

bigmir)net TOP 100 GPS-навигатор, GPS-карта Визиком Украина. Новини mail Каталог підприємств Погода filehosting