|
| |
| Останні новини |
 |
|---|
|
Опитування |  |
|---|
Ukrnet-посилання |  |
|---|
|
|
|
|
| | Ваші пропозиції! | | SolarWind | 15.08.2008 17:20 |  Адміністратор
 Постів: 115
| Дорогі гості й корінні жителі нашого "Мого Міста"!
Дуже цікава ваша думка: чого власне нам не вистачає? Зокрема - що в особисто ви хотіли бачити на головній сторінці?
Не соромтесь Будемо вдячні навіть за самі неймовірні бажання 
anna | | | | | | Mark | 19.08.2008 15:22 |  Мешканець
 Постів: 19
| На мою думку не вистачає саме молодіжної тематики, забагато офіціозу...
Дуже гарне у вас починання "місце зустрічі", потрібно розвивати його і дати змогу сформувати лінк, щоб запостити в блогах чи вконтакті. | | | Trident | 19.08.2008 16:24 | Підкорювач міста
 Постів: 0
| Дякуємо за починання! А які саме молодіжні теми Вам були б цікаві? Які сфери? | | | Mark | 19.08.2008 16:50 |  Мешканець
 Постів: 19
| Ось влітку мене цікавило де можна відпочити біля води. Восени цікаво почитати про кафешки та кав"ярні, цікаві також культові місця, всілякі арт-кафе.
Взагалі, якщо по темам то цікавить музика, фестивалі, зіркове життя Києва, література.
Дуже б добре, якби була не просто афіша, а такий собі щотижневий огляд - "як провести цікаво вихідні". | | | Trident | 19.08.2008 17:10 | Підкорювач міста
 Постів: 0
| Фестивалі намагаємося висвітлювати за можливості, в рубриці Наш шпигун зазвичай анонси і відгуки, іноді в статтях.
Арт-кафе та інші подібні місця - чудова ідея, будемо думати і вибирати справді варті відвідин. З приходом осені загальний ритм життя прискориться, Мого Міста - також.
Про ті місця, які цікаві Вам, можете написати у нас на форумі у відповідних рубриках.
Дякуємо за поради, Моє Місто завжди прислухається до читачів.  | |
|
|
 Інфобаза |  |
|---|
| НОВИНИ REDTRAM |
 |
|---|
|
| НОВИНИ META.UA |
 |
|---|
|
|
|
|
| |
| |
|
| |
|
РЕКЛАМА на MoeMisto.com.ua
|
|
За умови повного або часткового відтворення посилання (для інтернет-ресурсів - гіперпосилання) на www.moemisto.com.ua є обов'язковим. Редакція не завжди поділяє точку зору авторів статей та не несе відповідальності за зміст матеріалів, що републікуються.
|
|
|
|
|
|
|
|
|