|
| |
| Останні новини |
 |
|---|
|
Опитування |  |
|---|
Ukrnet-посилання |  |
|---|
|
|
|
|
Відповісти Нова тема
| | Нарешті ми запустилися! | | taratorina | 08.07.2008 17:45 | Підкорювач міста
 Постів: 0
| Мабуть, кожному з мешканців Мого Міста не давало спокою запитання - що ж це за дивний малюнок на стартовій, який, займаючи таке козирне місце біля афіші, довгий час залишався неактивним?
Любі друзі - зайдіть і спробуйте! І спробуйте тільки не сказати після того, що вам не стало легше призначати зустрічі
Поки що сервіс Місце зустрічі містить усього 10 панорам. Але ми амбітні. Тож чекаємо на ваші пропозиції, вашу критику і, найбільше, на задоволені відгуки. | | Цитувати Відповісти | | | | | Штірліц | 09.07.2008 08:33 |  Корінний житель
 Постів: 83
| Прикольна штука | | Цитувати Відповісти | | Deggy | 09.07.2008 13:56 |  Корінний житель
 Постів: 56
| А можна організаційне прохання - найперше додати панораму вул.В.Кільцевої Періодично оновлювану  | | Цитувати Відповісти | | Kid | 04.08.2008 19:42 |  Почесний мешканець
 Постів: 178
| Непогана пропозиція, Deggy
І мені також цей сервіс дуже довподоби) | | Цитувати Відповісти | | Deggy | 05.08.2008 19:25 |  Корінний житель
| І мені також цей сервіс дуже довподоби
і бобри, і їжаки - креативні мужики  | | Цитувати Відповісти | | Deggy | 05.08.2008 19:26 |  Корінний житель
| ммм... вирвалось саме якось  | | Цитувати Відповісти |
Відповісти Нова тема |
|
 Інфобаза |  |
|---|
| НОВИНИ REDTRAM |
 |
|---|
|
| НОВИНИ META.UA |
 |
|---|
|
|
|
|
| |
| |
|
| |
|
РЕКЛАМА на MoeMisto.com.ua
|
|
За умови повного або часткового відтворення посилання (для інтернет-ресурсів - гіперпосилання) на www.moemisto.com.ua є обов'язковим. Редакція не завжди поділяє точку зору авторів статей та не несе відповідальності за зміст матеріалів, що републікуються.
|
|
|
|
|
|
|
|
|