Останні новини

Погода, Новости, загрузка...

Загрузка...
Опитування
Чи схвалюєте Ви заборону абортів?
Так, аборти необхідно заборонити
Так, але із певними винятками
Не підтримую, це лише збільшить кількість підпільних абортів
Ніхто не може вказувати жінці, що робити зі своїм тілом

Усі результати
Загрузка...
Ukrnet-посилання

Моя подруга ненавидить 8 березня, що робити?
dovga28.02.2008 11:09
Підкорювач міста

Постів: 0
В мене є подруга, яка вважає 8 березня днем, що принижує жіночу гідність. Що нормальному суспільству не потрібні спеціальні дні для жінок і т.д. Тому для неї цей день - постійна трагедія. Що роботи? Як переконати людину, що і таке свято може бути. Головне ж - привід повеселитися Чи не так?

lazy28.02.2008 11:23

Мешканець

Постів: 28
Підтримую подругу Так само думаю ... от тільки не варто сприймати цей день як трагедію ... день як звичайний день. Я нпр взагалі нівелюю це свято ... і квіти дружині на 8 не дарую, оскільки у неї таких свят купа за цілий рік, для того, щоб подарувати квіти та\або зробити приємний сюрприз (повеселитись\випити) привід не потрібен ... потрібен настрій та бажання
Штірліц28.02.2008 13:51

Корінний житель

Постів: 83
Для мене 8 березня це щось на зразок 14 лютого!!! Любити ЖІНОК потрібно завжди!!!! Тому дарувати квіти і подарунки можна хоч щодня, головне, щоб гаманець дозволяв!!!
dovga28.02.2008 20:14
Підкорювач міста

Аби мені не подарували б квіти на 8 березня, я б, як мінімум, відчувала себе якоюсь неповноцінною. Але це швидше данина традиції і масовий псіхоз. Багато свят - прекрасно. Але що робити з агресивними феміністками? І чи не є 8 березня справді днем дискримінації жінок?))
bashibuzuk28.02.2008 20:43
Підкорювач міста

І чого це дискримінація?

Що, погано, коли чоловіки дарують квіти і вітають жінок? так, в сім'ї це можна зробити завжди, а от привітати одногрупницю, якій чисто по людськи симпатизуєш в будній день якось незручно, ще в ЗАГС поведе або ромашками по ряшці отримаєш))))

А феміністок треба водити в салони краси, чепурити, знайомити з гарними і приємними чоловіками (як я))) і всьо буде ок

Інфобаза

Загрузка
НОВИНИ REDTRAM
Загрузка...

НОВИНИ META.UA
Загрузка...

РЕКЛАМА на MoeMisto.com.ua

За умови повного або часткового відтворення посилання (для інтернет-ресурсів - гіперпосилання) на www.moemisto.com.ua є обов'язковим. Редакція не завжди поділяє точку зору авторів статей та не несе відповідальності за зміст матеріалів, що републікуються.

Cтворено: DaVoSe

Раскрутка сайта:
"Открытые Ресурсы"

bigmir)net TOP 100 GPS-навигатор, GPS-карта Визиком Украина. Новини mail Каталог підприємств Погода filehosting