|
| |
| Останні новини |
 |
|---|
|
Опитування |  |
|---|
Ukrnet-посилання |  |
|---|
|
|
|
|
| | Моя подруга ненавидить 8 березня, що робити? | | dovga | 28.02.2008 11:09 | Підкорювач міста
 Постів: 0
| В мене є подруга, яка вважає 8 березня днем, що принижує жіночу гідність. Що нормальному суспільству не потрібні спеціальні дні для жінок і т.д. Тому для неї цей день - постійна трагедія. Що роботи? Як переконати людину, що і таке свято може бути. Головне ж - привід повеселитися Чи не так? | | | | | | lazy | 28.02.2008 11:23 |  Мешканець
 Постів: 28
| Підтримую подругу Так само думаю ... от тільки не варто сприймати цей день як трагедію ... день як звичайний день. Я нпр взагалі нівелюю це свято ... і квіти дружині на 8 не дарую, оскільки у неї таких свят купа за цілий рік, для того, щоб подарувати квіти та\або зробити приємний сюрприз (повеселитись\випити) привід не потрібен ... потрібен настрій та бажання | | | Штірліц | 28.02.2008 13:51 |  Корінний житель
 Постів: 83
| Для мене 8 березня це щось на зразок 14 лютого!!! Любити ЖІНОК потрібно завжди!!!! Тому дарувати квіти і подарунки можна хоч щодня, головне, щоб гаманець дозволяв!!! | | | dovga | 28.02.2008 20:14 | Підкорювач міста
| Аби мені не подарували б квіти на 8 березня, я б, як мінімум, відчувала себе якоюсь неповноцінною. Але це швидше данина традиції і масовий псіхоз. Багато свят - прекрасно. Але що робити з агресивними феміністками? І чи не є 8 березня справді днем дискримінації жінок?)) | | | bashibuzuk | 28.02.2008 20:43 | Підкорювач міста
| І чого це дискримінація?
Що, погано, коли чоловіки дарують квіти і вітають жінок? так, в сім'ї це можна зробити завжди, а от привітати одногрупницю, якій чисто по людськи симпатизуєш в будній день якось незручно, ще в ЗАГС поведе або ромашками по ряшці отримаєш))))
А феміністок треба водити в салони краси, чепурити, знайомити з гарними і приємними чоловіками (як я))) і всьо буде ок | |
|
|
 Інфобаза |  |
|---|
| НОВИНИ REDTRAM |
 |
|---|
|
| НОВИНИ META.UA |
 |
|---|
|
|
|
|
| |
| |
|
| |
|
РЕКЛАМА на MoeMisto.com.ua
|
|
За умови повного або часткового відтворення посилання (для інтернет-ресурсів - гіперпосилання) на www.moemisto.com.ua є обов'язковим. Редакція не завжди поділяє точку зору авторів статей та не несе відповідальності за зміст матеріалів, що републікуються.
|
|
|
|
|
|
|
|
|